İçeriğe geç
Tiyatro Dünyası

Oyunlar

Üsküdar Tekel Sahnesi'nde; Düğün Şarkısı!

Bu haberin konusu: Düğün Şarkısı

Üsküdar Tekel Sahnesi'nde; Düğün Şarkısı!

Civan Canova’nın yazıp, yönettiği "DÜĞÜN ŞARKISI" adlı oyun, 16 Ekim 2012’de Üsküdar Tekel Sahnesi’nde prömiyer yapmıştır.

Oyunun dekor tasarımı Işın Mumcu’ya, giysi tasarımı Medine Yavuz Almaç’a, ışık tasarımı Nejat Karaorman’a, dans düzeni Tuba Karabey’e ait oyunun asistanı İpek Gülbir’dir. Oyunda; Berrin Akhasanoğlu oynamaktadır.

Civan Canova’nın son derece etkileyici metni kendisinden daha olgun ve entelektüel bir adamla evlenen genç bir kızın eriyen, tükenen ilişkileri içinde, evliliğin yalnızca mekanı paylaşmaktan öte, bir başkasıyla yaşayabilme sanatı ve bazen de hayatta kalabilme mücadelesi olduğu anlatılmaktadır. Kadınların mitleştirdikleri erkek, aşk ve evlilik anlayışlarına da gizli bir pencere açmaktadır.

Oyun tarihleri: 26 – 27 – 30 Ocak ve 1-2 Şubat tarihlerinde Üsküdar Tekel Sahne’sinde.

Paylaş X Facebook WhatsApp E-posta

Oyunlar arşivinden

Kategorinin tümü

Oyunlar

Tiyatro Açıkça'dan Dut Şerbeti!

Tiyatro Açıkça'nın bu sezon sahnelemeye başladığı Sertaç Ayvaz’ın yazıp yönettiği "DUT ŞERBETİ", seyircisiyle buluştuğu ilk günden bu yana çarpıcı hikayesiyle izleyenleri etkiliyor.