İçeriğe geç
Tiyatro Dünyası

Oyunlar

Tiyatro Simurg Kuruçeşme Pazar Meydanında Perde Açıyor

Tiyatro Simurg Kuruçeşme Pazar Meydanında Perde Açıyor
“Haydi Bir Şey Söyle” oyunu bu kez Kıraç Kuruçeşme Mahallesi’nde. Gösterilerini kentin dört bir alanında sergileyen Tiyatro Simurg bu kez sahnesini bir pazar meydanına taşıyor.
“Haydi Bir Şey Söyle” bir sağlık kurumunda her işe koşturulan sonunda da işten kovulan bir kadının öyküsünü konu alıyor. İşten kovulunca sokağın ortasına sandalyesini koyarak direnmeye kalkan kadına toplumun değişik kesimleri tepkiler gösteriyor.
Mehmet Esatoğlu’nun yazıp, yönettiği oyunda  Bilgesu Ataman, Emre Roni Işık, Halil Ersan,Yusuf Şahin, Damla Demirci, Emel Ovalı, Serpil Şahin, Ozanay Alpkan, Mirkan Tırmık, Aslı Şahin ve Mehmet Esatoğlu değişik rolleri paylaşıyor. Oyunun teknik yönetimini ise İbrahim Karamemet yapıyor.
14 Eylül 2013 Cumartesi akşamı Kıraç Kuruçeşme Mahallesi pazar meydanında perde açacak oyunun başlama saati 19.30.
Paylaş X Facebook WhatsApp E-posta

Oyunlar arşivinden

Kategorinin tümü

Oyunlar

Nazım Hikmet Özlemi Genco Erkal ile Giderilir

Nazım Hikmet’e olan tutkusu ile bilinen Genco Erkal; ünlü ozanın Bursa Cezaevi’ndeki yaşamını ve eşi Piraye Hanım'a olan aşkını anlattığı “Yaşamaya Dair – Bursa Cezaevi’nden Mektuplar”la seyirciyi adeta o yıllara götürüyor. Ali Paşa Hanı’nın doğal dekorunda ve açık havada sahnelenen oyun 19-20-21-22 Eylül tarihlerinde saat 21:00’de tiyatro severlerle buluşuyor.