İçeriğe geç
Tiyatro Dünyası

Oyunlar

Tales In No Language (Kromatik hikayeler) 24-25 Eylül garajistanbul'da!

Tales In No Language (Kromatik hikayeler) 24-25 Eylül garajistanbul'da!
Tales In No Language 24-25 Eylül garajistanbul’da!
‘Tales In No Language: Kromatik hikayeler’

Aslı Bostancı ve İlyas Odman’ın oynadığı görünmezlik üzerinden ilham alarak kurgulanmaya başlayan bir beden, ses, obje enstelasyon ve koreografi projesi olan “Tales in no language” 24-25 Eylül’de garajistanbul’da sanat severlerle buluşuyor.
“Tales in no language” seyirci ile birçok karakter ve durum üzerinden oluşturulmuş katmanlarıyla hafıza kurcalayıcı bir buluşma noktası yaratmaya çalışırken sahne üzerinde tasarlanan imajların verileri seyircinin hafızasında da kendi hikayesine kavuşuyor.
Biletler biletix ve garajistanbul gişelerinde…

TALES IN NO LANGUAGE (DANS)     
Tarih: 24-25.09.2012
Saat: 20.30
Mekan: garajistanbul
Bilet Fiyatı: Tam: 35 TL İndirimli: 25 TL
www.garajistanbul.org
Paylaş X Facebook WhatsApp E-posta

Oyunlar arşivinden

Kategorinin tümü

Oyunlar

Tiyatro Artı, Ödipus ile Sezonu Açıyor!

Tiyatro Artı, 2012-2013 sezonunu Sofokles’in bilinen trajedisi “Kral Ödipus”tan yola çıkarak oluşturalan “Ödipus” oyunu ile açıyor! Farklı sahneleme teknikleri ve metin üzerine bir deneme olan “Ödipus” ekim ayının ilk yarısı boyunca seyirci ile buluşuyor!

Oyunlar

Devlet Tiyatroları, Profesyonel ile Almanya Turnesi'nde

Duşan Kovacevic’in yazdığı, Başar Sabuncu ve Bilge Emin’in dilimize çevirdiği, Işıl Kasapoğlu’nun yönettiği İstanbul Devlet Tiyatrosu yapımı “PROFESYONEL”in dekor tasarımı Nurettin Özkönü’ye, giysi tasarımı Gülümser Erigür’e, ışık tasarımı İ. Önder Arık’a ait.