İçeriğe geç
Tiyatro Dünyası

Tiyatro Grupları

Sorunlarını tiyatro ile anlatıyorlar

BARTIN'da tamamı engellilerden oluşan "Best Tiyatrosu" engellilerin sorunlarını içeren tiyatro oyunuyla 15 Temmuz'da Halk Eğitim Merkezi'nde buluşarak hem güldürecek , hem de düşündürecek.

Halk Eğitim Merkezi salonunda akşam saat 20.00 sahneye konacak 2 perdelik oyun engellilerin sorunlarını dile getirirken, çözüm yollarını da anlatacak. Best Tiyatrosu Organizatörü Kasım Çağın ve Türkiye Sakatlar Derneği Bartın Şube Başkanı Ali Alçalan, yaptıkları açıklamada, "Bartın'da 280'i aşkın bedensel engelli var. Sorunlarımızı paylaşmak amacıyla günlük yaşantımızı anlatan "Engelli yaşamak" adı altında bir tiyatro oyunu hazırladık. Tamamı bedensel engelli Best Tiyatrosu ekibi ile Bartınlı vatandaşlara bu oyunu sunacağız" dediler.
Paylaş X Facebook WhatsApp E-posta

Tiyatro Grupları arşivinden

Kategorinin tümü

Tiyatro Grupları

TİYATRO DÜŞKONDU

Ben TİYATRO DÜŞKONDU'nun kurucusu İbrahim PAMİR...Yeni kurmuş olduğumuz bu amatör grupla ilk oyunumuz olan "AYNADA YANSIYAN AKSİME"yi sergiledik.

Tiyatro Grupları

"Silinmeyen İzler" Adıyaman'da Sahnelendi

İstanbul Çetinkaya Sanat Tiyatrosu tarafından sahneye konulan ve Mustafa Çetinkaya'nın rol aldığı “Silinmeyen İzler” adlı tiyatro oyunu Adıyaman'da sahnelendi.