İçeriğe geç
Tiyatro Dünyası

Tiyatro Grupları

Mamak Sanat Tiyatrosu, tiyatro sahnesi yapımı için destek bekliyor

Mamak Sanat Tiyatrosu, tiyatro sahnesi yapımı için destek bekliyor

SANAT SEVER DOSTLARA
İlçemiz merkeze 20 km mesafede olmasına rağmen en mağdur ilçelerden biridir. Öyle ki yaklaşık 800 bin nüfusa sahip ilçemizde kültürel bakımdan bir salondan başka bir salon ve sinema yoktur sadece Mamak Kültür Merkezi bulunmakta burası ise Devlet tiyatrosuyla ortak kullanılmakta olmasından dolayı biz amatörler buradan faydalanamamaktadır.
İlçemizin en büyük ve merkezi yer olan Tuzluçayır Mahallesi beş  mahallenin ortasında yaklaşık 200 bin nüfusu olan Tuzluçayır mahallesin de Belediyenin binası içinde 90 kişilik bir salon bulunmakta idi ancak Ekonomik zorluklar nedeniyle belediye satması ile salon olanağı bitmiş bulunmaktadır.
1 Eylül 1998 yılında kurulan ve Pir Sultan Mamak şubesinde faaliyetini  sürdüren gurubumuz ayrılarak özgür çalışmasını  evlerde. Nerede boş yer varsa oralarda çalışmasını yürütürken Tuzluçayır  Merkezin de bir bina altında atıl olan yeri kiralayarak yaklaşık 200 kişilik bir salon edinmek için çalışmaya  başlamış bulunmaktayız.
Ekonomik olanaksızlıklar nedeniyle kendi iş gücümüz ve edindiğimiz ikinci el  malzemelerle yapmaya çalışmaktayız,  Doğal olarak bu çalışmamız  yeterli  olmadığı bir gerçektir.
Siz sanat sever dostlardan aşağıdaki hesaplara  gönlünüz den gelen   yardımı yapmanızı  bekler, sanat dolu günler dileriz.
Hesap No Zıraatbank Tuzluçayır şb. :                    
İBAN : TR53 0001 0013 3006 0554 7150 03                                        

Sadık Şahin

MST Sanat Yönetmen

Tuzluçayır mh. Tıp Fakültesi cd. NO:231/D  
GSM 0507 919 14 75 – 0535 259 23 59   Mamak /Ankara
www.mamaksanattiyatrosu1998        
mamaksanattiyatrosu@mynet.com
Paylaş X Facebook WhatsApp E-posta

Tiyatro Grupları arşivinden

Kategorinin tümü

Tiyatro Grupları

Şehir Tiyatroları, Turnelerle Almanya ve Kıbrıs'ta

İBB Şehir Tiyatroları, proje tasarımını Candan Seda Balaban ve Yiğit Sertdemir’in yaptığı, Yiğit Sertdemir’in yazıp yönettiği Surname 2010 adlı oyunla, 11. Tiyatro Bienali “Avrupa’nın Yeni Oyunları Festivali”nde seyirciyle buluşuyor. Surname 2010, 18 Haziran 2012 tarihinde Almanya’nın Mainz şehrinde sahnelenecek.