İçeriğe geç
Tiyatro Dünyası

Oyunlar

İstanbul DT'den Yağmur Durduğunda

Bu haberin konusu: Yağmur Durduğunda

İstanbul DT'den Yağmur Durduğunda
Andrew Bovell’in yazdığı "Yağmur Durduğunda" adlı oyunun çevirmeni Ezgi Yentürk. Oyunun yönetmeni ise Hakan Çimenser. 02 Ekim 2012’de Cevahir-2  Sahnesi’nde Türkiye prömiyeri yapan oyunun dekor tasarımı Zehra Uzunali’ye, kostüm tasarımı Müge Orhan’a, ışık tasarımı Akın Yılmaz’a ait oyunun dramaturgu ise Günay Ertekin’dir.
Rüçhan Çalışkur, Ali İpin, Şebnem Dilligil, Okday Korunan, Ezgi Yentürk, Burcu Arslan, Eray Cezayirli, Kemal Tandoğan, Demet Başkaya, Şeyda Pektok, Selda Soylu, Kerem Kurt oyunda rol alan sanatçılardır.
Koca / babanın günahının çocukların ve onlarla ilişkide olan kadınların  hayatlarını nasıl mahva sürüklediğini anlatmaktadır. Geçmişten kaçmanın imkansızlığını işleyen oyun, yedi yaşındayken gizemli bir biçimde ortadan kaybolan babasının izini sürmek için Avustralya’ya doğru yola çıkan gencin, babası ve kendi hayatının çakışmasıyla ortaya çıkan sırları gözler önüne serer.
Paylaş X Facebook WhatsApp E-posta

Oyunlar arşivinden

Kategorinin tümü

Oyunlar

Buluşma Yeri, Üsküdar ve Kadıköy'de

Duşan Kovaçeviç’in üçleme projesinden “İntiharın Genel Provası”, “Buluşma Yeri” ve “Dar Ayakkabıyla Yaşamak” adlı oyunlar M. Nurullah Tuncer rejisiyle İBB Şehir Tiyatroları’nda seyirciyle buluşmaya devam ediyor.

Oyunlar

Ray Performans Kolektifi'nin ilk oyunu: Pencere

Ray Performans Kolektifi, ilk oyunu Pencere ile çıktığı yolculuğunun ilk durağında 30 Kasım Cuma Günü seyirciyle buluşacak. Bu buluşmalar sezon boyunca çeşitli mekan ve şehirlerle devam edecek.