İçeriğe geç
Tiyatro Dünyası

Oyunlar

Hayal Perdesi Dünya Tiyatro Günü'nü Titanik Orkestrası İle Kutluyor

Hayal Perdesi Dünya Tiyatro Günü'nü Titanik Orkestrası İle Kutluyor

İstanbul seyircisini yenilikçi ve alternatif sanatla buluşturma hedefiyle kurulan Hayal Perdesi, 1961 yılında Uluslararası Tiyatro Birliği tarafından yaratılan 27 Mart Dünya Tiyatro Günü'nü ünlü Bulgar yazar Hristo Boytchev'in "Titanik Orkestrası”adlı oyunuyla kutlayacak.

 
Her yıl tiyatroya önemli katkıları olmuş bir tiyatro insanı tarafından yazılan evrensel Dünya Tiyatro Günü bildirisi ve ulusal bildiri, gönlünü tiyatroya adamış sürpriz bir sanatçı tarafından okunduktan sonra, Tiyatro Durak "Titanik Orkestrası" oyununu ücretsiz olarak oynayacak. Hayal Perdesi ekibi, aynı gün oyun sonrası bütün davetlilerle birlikte 27 Mart Dünya Tiyatro Günü'nü kutlayacak.
 
 
18 Şubat 2013'ten bu yana Beyoğlu Hayal Kahvesi'nin alt katı yine Hayal Kahvesi bünyesinde Hayal Perdesi olarak alternatif oyunlar, çağdaş dans gösterileri ve performanaslara ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Mekanın sanat danışmanlığını İstanbul Şehir Tiyatroları sanatçısı, son dönemde "Keşanlı Ali Destanı" ve "Kayıp Şehir"de izlediğimiz Selin İşcan yapıyor. Önümüzdeki yeni tiyatro sezonunda kendi prodüksiyonlarını yapmaya hazırlanan 'Hayal Perdesi Beyoğlu', performansların niteliğine göre değişen sahne ve seyir düzeniyle 40 ile 150 kişi arasında değişen seyirci kapasitesine sahip.


Hayal Perdesi
27 Mart Çarşamba / 20:30
Meşelik Sok. No:10 Taksim
0 212 245 10 48 hayalperdesibeyoğlu@gmail.com

Paylaş X Facebook WhatsApp E-posta

Oyunlar arşivinden

Kategorinin tümü

Oyunlar

Dikkat!!! Sayım İçerde

Tarih: 7 Nisan 2013 Pazar günü saat 19;00 Yer: Afife jale Kültür Merkezi, Ortaköy / İstanbul.