İçeriğe geç
Tiyatro Dünyası

Oyunlar

Hangisi Karısı, 5. Sezonunda!

Bu haberin konusu: Hangisi Karısı

Hangisi Karısı, 5. Sezonunda!

HANGİSİ KARISI, 5. SEZONUNDA!

Tiyatro Dünyası Oyuncuları, HANGİSİ KARISI adlı oyunu 5 sezondur sahnelemeye devam ediyor.5 yıl içinde oyunun 2 kez Yılın En İyi Komedi Oyunu ödülü ile Yılın En İyi Komedi Oyuncusu ödülünü aldı.

HANGİSİ KARISI    

Fars türünün en önemli yazarlarından Ray Cooney’nin yazdığı oyunu Can Törtop yönetiyor. İngiliz komedilerinin en iyilerinden biri olan Hangisi Karısı, İngiltere’de ve Broadway’de de uzun yıllar sahnelendi ve büyük başarı kazandı.

Oyunun konusu kısaca şöyle:

John Smith (Berke Hürcan) Londra’da bir taksi şoförüdür. John’un birbirinden farklı iki hayatı, Londra’nın farklı bölgelerinde iki evi vardır ve de resmi olarak evli olduğu iki eşi: Mary (Ümmühan Kıldiş) ve Barbara (Ece Gürsel). Çok sıkı bir zaman programı yaparak iki evliliğini de hiç şüphe çekmeden devam ettiren John, bir akşam yaşlı bir kadını hırsızlardan kurtarmak isterken gözünü hastanede açar. Hırsızlık olayını araştıran dedektiflerin (Celal Belgil ve Ferhat Balaban) sorularıyla John’un bütün düzeni bozulmak üzeredir.

Üst kat komşusu Stanly’den (Can Törtop) yardım ister ancak Stanly yardım etmekten çok işleri daha da karıştıracaktır. Barbara’nın yeni komşusu Bobby(Can Mutluca)’nin de dahil olmasıyla olaylar içinden çıkılmaz bir hal alacaktır.

Oyun Programı
27 Eylül Cuma – 20:30 – Kadıköy Duru Tiyatro
5 Ekim Cumartesi – 20:30 – Torium AVM
6 Ekim Pazar – 18:00 – Kadıköy Halk Eğitim Merkezi

Tam: 45TL – İnd: 35TL
Biletler Biletix’te ve Gişede
http://www.biletix.com/etkinlik-grup/117705766/TURKIYE/tr

KOMEDİ TİYATRODA İZLENİR

HANGİSİ KARISI

Yazan: Ray Cooney
Yönetmen: Can Törtop
Çevirmen: Orhan Azizoğlu

Oyuncular:
Berke Hürcan
Ece Gürsel
Celal Belgil
Can Törtop
Ümmühan Kıldiş
Ferhat Balaban
Can Mutluca
Paylaş X Facebook WhatsApp E-posta

Oyunlar arşivinden

Kategorinin tümü

Oyunlar

Don Kişot'um Ben, Yeni Sezona Zorlu PSM'de Başlıyor

Geçtiğimiz yılın en çok ses getiren oyunlarından “Don Kişot’um Ben”, 2019-2020 tiyatro sezonunda İstanbul’daki ilk oyunuyla 25 Eylül Çarşamba akşamı 20.30’da Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde!