İçeriğe geç
Tiyatro Dünyası

Oyunlar

Fareli Köyün Kavalcısı Müzikali Eskişehir'de sahne alıyor


Türkiye Çocuk ve Gençlik Müzikal Topluluğu, aralık ayı itibariyle bir ay  boyunca ilk kez Eskişehirli seyircisiyle buluşuyor. Uluslar arası Ankara Tiyatro festivalinin ardından Eskişehir’de sahnelenecek olan Fareli Köyün Kavalcısı Müzikali Ocak 2011 itibariyle tekrar turneye çıkıyor. Sömestr tatilinde turnede olacak olan topluluk Mart ayında tekrar Eskişehirliler buluşacak.
Eskişehirli Küçük Fareler, müzikalleri ile Başkent Tiyatro Festivaline katılmaya hazırlanıyor. 1 Aralık 2010 tarihinde festivalde sahnelenecek Fareli Köyün Kavalcısı Müzikali , Aralık ayı itibariyle  Eskişehir’de sahnelenecek.
Genelde Türkiye turnesi yaparak seyircisiyle buluşan Türkiye Çocuk ve Gençlik Müzikal Topluluğu, Eskişehir’de ilk kez  bir ay boyunca seyircisiyle buluşacak. Küçük büyük herkesin ilgisini çeken müzikalde küçük oyuncular her geçen yeni bir şey öğrenerek sahneye taşıyorlar. Aralık ayında hafta sonlarında cumartesi ve Pazar günleri izleyici karşısına çıkacak olan Fareli Köyün Kavalcısı Müzikali Eskişehir ‘de Türkçe olarak sahnelenecek. Sömestr tatilinde tekrar Türkiye Turnesine çıkacak olan Topluluk Mart ayında Eskişehir’de gösterini Türkçe ve İngilizce Performansla sergileyecekler.
Bilindiği gibi Topluluk, Vakıflara ve Sosyal Sorumluk Projelerine katkı amaçlı bedelsiz oyunlar sahnelemeye devam ediyor. Bu konumda ki kurum ve kuruluşlarda gelen talepler  yönetim tarafından değerlendirilip uygulamaya alınıyor.
Paylaş X Facebook WhatsApp E-posta

Oyunlar arşivinden

Kategorinin tümü

Oyunlar

Şehir Tiyatroları'nın Yeni Oyunu: Marat-Sade

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 2010–2011 sezonunda Peter Weiss’ın yazdığı Ragıp Yavuz’un yönettiği Marat-Sade adlı yeni oyunuyla 24–28 Kasım 2010 tarihleri arasında Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde seyircilerle buluşuyor.

Oyunlar

Fransız Kültür'de Human Profit

Fransız tiyatro topluluğu Le Spoutnik, Fransa’da yaşayan Türk oyuncu Fehmi Karaarslan’ın da rol aldığı Human Profit adlı oyunu Fransız Kültür Merkezi sahnesinde sergiliyor.

Oyunlar

Çıraklardan ustalara saygı

Tiyatro Komedya, "Elbiseler Fora" adlı oyunuyla 5 Kasımda Kadıköy Barış Manço Kültür Merkezi'nde tiyatro sezonunu açtı.