İçeriğe geç
Tiyatro Dünyası

Oyunlar

Dilovası'na Tiyatro Kamyon Kasasında Geldi

Kocaeli Bölge Tiyatrosu (KBT) oyuncuları ve Kocaeli Üniversitesi Gebze Meslek Yüksek Okulu ikinci sınıf öğrencileri tarafından kamyon kasası üzerinde çocuk oyunu sahneledi. Oyun yeri ilk önce Dilovası Turgut Özal Mahallesi olarak belirlenirken 100 metre mesafeli arsa yeri değişikliği ile Tavşancıl beldesi sınırlarına girildi.

Kamyon kasası üzerinde oynanan oyunu Dilovası Turgut Özal ve Tavşancıl Kayapınar Mahallesi sakinlerinin yanı sıra Dilovası'nın merkezindeki ilköğretim okullarında öğrenim gören öğrenciler de İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün yaptığı duyuru üzerine seyretme fırsatı buldu. Birçok çocuk oyun alanına velisi ile birlikte gelirken ortaya çok ilginç görüntüler çıktı. Çocukların bir çoğu çimenlerin üzerinde ayakta, hiç usanmadan ve yorulmadan seyrederken, kimi çocuklar çevredeki ağaçlara tırmanarak hem oyunun hem de manzaranın tadını çıkardı. Anneleri ve babaları ise ağaç gölgelerinde çimler üzerinde oturarak hem birbirleriyle sohbet etti, hem de çocuklarının keyfine ortak oldu.

Paylaş X Facebook WhatsApp E-posta

Oyunlar arşivinden

Kategorinin tümü

Oyunlar

"Yol Geçen Karakolu" Oyunu İlgi Gördü

Bursa'nın Mustafakemalpaşa İlçesi'nde, İHA muhabiri Ali Hikmet Öztaşkın'ın kurduğu Narkoz Tiyatro Grubu'nun sahneye koyduğu 'Yol Geçen Karakolu' büyük ilgi gördü.