İçeriğe geç
Tiyatro Dünyası

Oyunlar

Atilla İlhan KM Tiyatro Topluluğu'ndan

Istanbul AIKM Tiyatro Toplulugu'ndan"İnsanligin Luzumu Yok" (Komedi,2 Perde)

Galasi 8 Mayis Persembe Saat: 20.30'da AIKM Sahnesi'nde yapilacak

AIKM Tiyatro Toplulugu yaklasik bir bucuk ay once provalarina basladigi; Kandemir Konduk'un yazdigi ve Mustafa Hastarakci'nin yonettigi "İnsanligin Luzumu Yok" isimli oyunla izleyicilerle bulusuyor. Oyun skeclerden olusan iki perde bir komedi. Eger siz de hosca bir aksam gecirip bol gulmek istiyorsaniz bu oyuna kosarak gelin!!!

Yer:     AIKM Tiyatro Salonu
Tarih:   08 Mayis 2008 Persembe
Saat:     20.30
Not:      Etkinlik ucretsizdir
 
İnsanlığın Lüzumu Yok
Yazan : Kandemir Konduk
Yöneten : Mustafa Hastarakçı
Özgün Müzik : Serhan Aykaç
 
Oyuncular:
Zeynep Aslan, Ferdi Can Durmaz, Mertkan Arat, Selin Damla, Sevda Ünal, Ergin Balcı, Sercan Büyükçınar, Büşra Özgül, Cenk Kara, Volkan Kırmızı, Selin Vardar
Adres:
Attila Ilhan Kültur Merkezi
Mesrutiyet Cad. No.3/3
Galatasaray-Beyoglu/İST
attilailhankultur@gmail.com
0 212 293 42 42
www.attilailhankulturmerkezi.com
Paylaş X Facebook WhatsApp E-posta

Oyunlar arşivinden

Kategorinin tümü

Oyunlar

Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Grubu Amphitryon 2000 ile sahnelerde

Romalı yazar Plautus, yazdığı Amphitryon adlı oyunla tarihe geçmeyi planlıyordu. Fakat yazar ölünce kaybettiler oyunun büyük bir bölümünü. Kalan parçaları birleştirip üstüne yeni satırlar ekleyen bir sürü kişi (ki bunlar farklı milletlerden 39 ayrı yazar), oyunu yeniden uyarladılar. Bu yazarların arasında Shakespeare, Moliere, Kleist, Giradoux ve Dormen'in de adı geçmektedir.

Oyunlar

Tartüf Bey'in son iki oyunu

Tartüf Bey’in son iki oyunu. Tartüf Bey, Molière’in Tartuffe adlı oyunundan hareketle, 5 oyuncu ve bir kukla için yazılarak üretilmiş bir oyun.