Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  Forumu AraArama  YardımYardım  Tavsiye et    Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Oyuncu / Tiyatro Grubu Arayanlar
 Tiyatro Dünyası Forum | Tiyatro | Oyuncu / Tiyatro Grubu Arayanlar
Mesaj icon Konu: Şimdi Anlat Yarışma Progamına Yarışmacı Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
ŞİMDİANLAT
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 1

Alıntı ŞİMDİANLAT Cevaplabullet Konu: Şimdi Anlat Yarışma Progamına Yarışmacı
    Gönderim Zamanı: 09-Temmuz-2010 Saat 01:01
TRT EKRANLARINDA 12 TEMMUZ İTİBARIYLA YAYINA GİRECEK OLAN ŞİMDİ ANLAT SESSİZ SİNEMA FORMATINDA 3 ETAPTAN OLUŞAN BİR YARIŞMADIR. 2 KİŞİLİK GURUBUNUZA BİZİM DAHİL ETTİĞİMİZ ÜNLÜ KONUĞUMUZLA BERABER KARŞILIKLI 2 GURUP YARIŞIR İLK ETAPTA EL HAREKETLERİ VE MİMİKLERLE ANLATIM YAPILIR İKİNCİ ETAPTA EŞYA HAVUZUMUZDAN 5 ADET EŞYA SEÇİLİR VE BU EŞYALAR KULLANILARAK SUNUCUMUZUN GÖSTERDİĞİ KELİME ANLATIMI YAPILIR ÜÇÜNCÜ ETAPTA İSE ÜNLÜ KONUĞUMUZ TAHTAMIZA YİNE SUNUCUMUZUN GÖSTERECEĞİ KELİMEYİ ÇİZER VE GURUBU BİLMEYE ÇALIŞIR. GÖSTERECEĞİ KELİMEYİ ÇİZEREK ANLATIR KAZANANA SPONSORLARIMIZ TARAFINDAN HEDİYELER VERİLİR. AYRICA PROGRAM BOYUNCA EN YÜKSEK PUANI ALAN GURUP ARABA KAZANIR ....

FACEBOOKTAKİ ŞİMDİ ANLAT İSİMLİ GURUBUZA ÜYE OLUP SET FOTOĞRAFLARIMIZI GÖREBİLİRSİNİZ...

İRTİBAT:

SERHAN ULUER

YARIŞMACI KOORDİNATÖRÜ

0532 204 50 45
TRT ekranlarında 12 temmuz itibarıyla yayına girecek olan ŞİMDİ ANLAT isimli yarışmada yarışmacı olmak isteyenler bana ulaşabilirler...(yarışma sessiz sinema formatındadır.)
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.04
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide